Θες να επανειδικευτείς στον προγραμματισμό; Ξέχνα τον φόβο

Ξέρουμε ότι μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που μπορεί να έχει κάποιος, όταν θέλει να αλλάξει καριέρα είναι ο φόβος. Η ανασφάλεια. Αφήνεις κάτι στο οποίο έχεις γνώση, για να περάσεις σε κάτι άλλο αβέβαιο. Η απόφαση είναι ακόμα πιο δύσκολη όταν έχει να κάνει με επανειδίκευση στον προγραμματισμό. Κι αν δεν τα καταφέρω; Κι αν αποτύχω; Θα κάνω για αυτή τη δουλειά; Είναι πολύ αργά για να αλλάξω καριέρα; Πώς θα τα βγάλω πέρα οικονομικά; Είναι τόσο δύσκολος ο προγραμματισμός; Κι αν το προσπαθήσω, θα είμαι καλός προγραμματιστής;

Ψυχραιμία!

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι απολύτως φυσιολογικό να γεννιούνται. Δεν είναι εύκολο βήμα το να αφήσεις κάτι «σίγουρο», ειδικά αν είσαι και σε πιο μεγάλη ηλικία. Κι όταν μάλιστα η επανειδίκευση που σκέφτεσαι είναι ο προγραμματισμός, το βήμα αυτό δυσκολεύει. Παρόλα αυτά υπάρχουν καλά νέα! Δεν είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια. Η AFDEmp είναι εδώ για να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου! Με τα Coding Bootcamps, τα ταχύρρυθμα μαθήματα προγραμματισμού σε 500 ώρες, στις γλώσσες Java ή C#, έχουμε αποδείξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να αποφοιτήσεις ως entry-level, full-stack προγραμματιστής και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας σε κορυφαία εταιρία, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Οι γλώσσες Java και C# είναι από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού και η ζήτηση που έχουν στην ελληνική και παγκόσμια αγορά εργασίας είναι τεράστια.

Η θέληση να τα καταφέρεις όμως είναι βασικός παράγοντας της επιτυχίας στο Coding Bootcamp. Η αφοσίωση που απαιτείται είναι τεράστια. Είτε ακολουθήσεις την full-time (12 εβδομάδες), είτε την part-time (24 εβδομάδες) εκδοχή του προγράμματος, ο χρόνος και η προσπάθεια είναι κάτι που θα πρέπει να δώσεις … απλόχερα. Έχε υπόψη σου, πως εκτός από τις ώρες παρακολούθησης, ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος προτείνει αυστηρά άλλες 3-4 ώρες διαβάσματος στο σπίτι, καθημερινά. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο απλό λοιπόν.

Αξίζει;

Μέχρι στιγμής έχουμε πραγματοποιήσει 7 Coding Bootcamps και σε λίγες εβδομάδες ετοιμαζόμαστε για το 8o. Οι αριθμοί όμως είναι με το μέρος μας:

Το ποσοστό απασχολησιμότητας των αποφοίτων μας «αγγίζει» το 97%! Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε και έχουν προσλάβει αποφοίτους μας ξεπερνούν τις 70! Ο αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός κατά μ.ο. είναι 1.000 ευρώ με αποτέλεσμα την απόσβεση των διδάκτρων σε περίπου 3 μήνες, ενώ αρκετοί διεκδικούν ως πρώτο μισθό 1.500 ευρώ. Επίσης, η πρόοδος των αποφοίτων είναι εντυπωσιακή: απόφοιτοι του 2017, με 1,5 χρόνο προϋπηρεσίας έχουν σταδιακά αναλάβει την ευθύνη συγκεκριμένων εγχειρημάτων ενώ κάποιοι μετακινήθηκαν σε νέες εταιρίες, με 2.500 ευρώ μηνιαίο μικτό μισθό.

Μην αφήσεις τον φόβο να σε καθυστερεί από το να αλλάξεις τη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο και να ξεκινήσεις την καριέρα που αγαπάς.

ΥΓ. Αν σου φαίνεται ενδιαφέρον, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 3729070 για να μάθεις για τη δυνατότητα δόσεων, αλλά και για τη δυνατότητα υποτροφιών που προσφέρουμε.

Το επόμενο Coding Bootcamp ξεκινά την 1η Απριλίου!

Μάθε Περισσότερα