Το Coding Bootcamp έρχεται… σπίτι σου!

Η χρονιά μας ξεκίνησε δυναμικά! Φέτος, για πρώτη φορά, σου δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις το Coding Bootcamp και online με εκπαιδευτή σε live μετάδοση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια συναρπαστική, εκπαιδευτική εμπειρία σε σένα, που θέλεις να μάθεις προγραμματισμό, όπου κι αν βρίσκεσαι. Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι αντίστοιχη, όποιο τρόπο παρακολούθησης κι αν επιλέξεις.

Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι στις 5 πιο συχνές ερωτήσεις σου.

1. Πώς γίνεται το online μάθημα;

Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω ειδικής web conference εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο, έχεις τη δυνατότητα:

  • να βλέπεις τον εκπαιδευτή σε ζωντανή μετάδοση, την οθόνη του και όποια εφαρμογή χρησιμοποιεί κάθε στιγμή (πχ. PowerPoint, coding applications, κλπ.)
  • να μοιράζεσαι μαζί του την οθόνη σου για άμεση υποστήριξη
  • να προβάλλεις στην οθόνη σου τον πίνακα της τάξης, ο οποίος έχει αντακατασταθεί από Windows εφαρμογή, τύπου whiteboard

Είμαστε σίγουροι ότι με αυτό τον τρόπο θα απολαύσεις ελίτ εκπαίδευση, άρτια τεχνολογικά, ώστε να μην σου λείπει τίποτα από την διδασκαλία σε φυσική τάξη.

2. Διαφέρουν τα online μαθήματα από τα μαθήματα στην τάξη;

Τα online μαθήματα με εκπαιδευτή σε live μετάδοση δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται σε φυσική τάξη. Επιλέγεις ένα άνετο και ήσυχο μέρος για να παρακολουθήσεις το μάθημα σου και διδάσκεσαι ακριβώς τα ίδια, δοκιμασμένα μαθήματα με εκατοντάδες άλλους σπουδαστές, που έχουν ζήσει από κοντά την εμπειρία του Coding Bootcamp.

3. Πώς θα λύνω online τις απορίες μου;

Θα συμμετέχεις ενεργά στο μάθημα καθώς έχεις τη δυνατότητα να υποβάλλεις ερωτήσεις προφορικά και να ακούσεις ερωτήσεις όσων παρακολουθούν το μάθημα online αλλά και στη φυσική τάξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσεις το μικρόφωνο της εφαρμογής για να ρωτάς ελεύθερα τον εκπαιδευτή και την υπόλοιπη online ομάδα σου. Στην περίπτωση που έχεις περισσότερες ερωτήσεις εκτός μαθήματος, επικοινωνείς με τον εκπαιδευτή σου, και ο ίδιος στις λύνει εντός 24 ωρών.

4. Υπάρχουν ομαδικά projects στα online τμήματα;

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ομαδικά projects γιατί πιστεύουμε ότι είναι ο ιδανικός τρόπος για να λειτουργήσει αποτελεσματικά μια ομάδα, να μοιραστούν οι εκπαιδευόμενοι τις ιδέες τους και από κοινού να εντοπίσουν λύσεις.

Όπως στην φυσική, έτσι και στην online τάξη, τα projects θα γίνονται μέσω online συνεργασίας με την χρήση συνεργατικών εργαλείων (collaborative tools, πχ. Microsoft Teams). Οι ομάδες αποτελούνται είτε μόνο από τους online εκπαιδευόμενους είτε γίνεται μίξη με όσους παρακολουθούν σε φυσική τάξη. Ο εκπαιδευτής επιλέγει κάθε φορά τον ιδανικό συνδυασμό.

5. Θα απολαύσω τα ίδια οφέλη με τους μαθητές σε φυσική τάξη;

Φυσικά! Θα διδαχθείς ακριβώς την ίδια ύλη μαθημάτων με τους εκπαιδευόμενους, που παρακολουθούν στη φυσική τάξη. Θα απολαύσεις τα ίδια οφέλη, όπως επιπλέον εκπαιδευτική υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε να μπεις στην αγορά εργασίας δυναμικά και αποτελεσματικά. Επίσης, εάν δυσκολεύεσαι να αφομοιώσεις την ύλη, έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ενισχυτική διδασκαλία.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Online Coding Bootcamp; Κάλεσέ μας στο 210 3729070 ή αν αισθάνεσαι έτοιμος κάνε αίτηση!

 

Κάνε Αίτηση