Μάθε να φτιάχνεις το site σου στο Coding Bootcamp

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από ενδιαφερόμενους για τα Coding Bootcamps, αφορά τις γνώσεις που προσφέρουμε. Ειδικά στα Open Day που διοργανώνουμε. "Σε τι επίπεδο θα φτάσω;", "Θα μπορώ να φτιάχνω εφαρμογές;", "Θα μπορώ να φτιάξω το δικό μου site;".

Project, Project και ... Project

Σε ένα πρόγραμμα 500 ωρών στον προγραμματισμό, όπου η αναλογία θεωρίας/πρακτικής είναι 30/70, το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά είναι πως θα μάθεις να φτιάχνεις πολλά πράγματα. Πρώτα μέσα στο Coding Bootcamp. Στη διάρκεια του προγράμματος θα κάνεις συνολικά 6 project. Μάλιστα τα 2 από αυτά, ένα ατομικό και ένα ομαδικό, θα είναι πιο μεγάλα. Στο τέλος όμως θα μπορείς με περηφάνια να έχεις χτίσει το portfolio σου βάζοντάς τα στο github account σου. Αυτά είναι που θα μπορείς να δείξεις και σε μελλοντικούς εργοδότες, όταν σε ρωτήσουν τι εμπειρία έχεις στον προγραμματισμό. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα δικής σου περιέργειας και χρόνου το τι θα φτιάξεις εκτός του Coding Bootcamp.

The Foodie Project

Όπως έκανε η ομάδα των Μ. Μαστραντωνάκη, Π. Ευθυμίου, Π. Γκαντή, Μ. Κουτσοδόντη και Λ. Μανέτα, που έφτιαξαν το παρακάτω project. Πατώντας γερά πάνω στις γνώσεις που πήραν από το Coding Bootcamp.

Έφτιαξαν ένα εικονικό food store, το Foodie, όπου ο χρήστης υποθετικά μπορεί να παραγγείλει διαδικτυακά το φαγητό της επιλογής του. Μπορεί να δει το μενού, να επικοινωνήσει με την εφαρμογή ή να διαμορφώσει το προφίλ του βλέποντας τις παραγγελίες του.

Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά και εντυπωσιακά project των παιδιών που έχουμε δει ως τώρα στα Coding Bootcamps. Αν έχεις κι εσύ την περιέργεια να δεις τι κάνουμε, έλα να μας γνωρίσεις από κοντά και να μπεις στο Coding Bootcamp.

Το επόμενο Coding Bootcamp ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου. 

Μάθε Περισσότερα