Έχεις ελέγξει ποτέ την ποιότητα του κώδικα που γράφεις;

Facebook
Twitter
RSS
LinkedIn
Instagram

Στο 1o Coding Bootcamp οι εκπαιδευόμενοι δε μαθαίνουν απλά πώς να γράφουν κώδικα, αλλά πώς να γράφουν ποιοτικό κώδικα. Ποιοτικός είναι ο κώδικας ο οποίος αντέχει στη φθορά του χρόνου, είναι ευπροσάρμοστος και δεν παρουσιάζει προβλήματα όταν τρέχει σε συνάρτηση με άλλα προγράμματα.

Βασικό εργαλείο για τον έλεγχο της ποιότητας του κώδικα αποτελεί τo Better Code Hub. Πρόκειται για μία online πλατφόρμα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες με λογαριασμό στο GitHub, με σκοπό την άμεση αξιολόγηση κώδικα κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο. Η ανάπτυξή της πλατφόρμας φέρει την υπογραφή της SIG και η αξιολόγηση του κώδικα βασίζεται στις 10 πρακτικές για Maintainable Software της SIG.

Το Better Code Hub συμβάλλει στο πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης πάνω στην Ανάπτυξη Ποιοτικού Λογισμικού, επαληθεύοντας σε πραγματικό χρόνο την κατανόηση της θεωρίας που έχει διδαχθεί, ενώ βοηθά τους υποψηφίους να προετοιμαστούν καλύτερα για τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας αλλά και για τις αντίστοιχες εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε πιστοποίηση Quality Software Developer από την PEOPLECERT και την SIG.

Έλεγξε και εσύ την ποιότητα του κώδικά σου χρησιμοποιώντας το Better Code Hub ΔΩΡΕΑΝ*!bettercodehub

 

* Προϋπόθεση για τη δωρεάν χρήση του Better Code Hub είναι τα public GitHub repositories. Μπορείτε να βρείτε την τιμολογιακή πολιτική εδώ.