Αποφάσισες να κάνεις στροφή στην καριέρα σου; Έλα στο Coding Bootcamp!

Στην Alliance For Digital Employability (AFDEmp) βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους που καταφέρνουν να αλλάξουν τη ζωή τους, σε μόλις 12 εβδομάδες, μέσα από την επανειδίκευσή τους στον προγραμματισμό.

Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ μία τέτοια ευκαιρία, έλα στο Coding Bootcamp όπου μετά από 500 ώρες εκπαίδευσης – σε πρωινά και απογευματινά ταχύρρυθμα μαθήματα στις γλώσσες Java και C# – αποκτάς διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση προγραμματιστή, διεκδικώντας παράλληλα μία εξαιρετική θέση εργασίας στις κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρείες μας!

Αυτή είναι η δέσμευσή μας: είμαστε συνεχώς δίπλα σου, με στόχο να σε βοηθήσουμε να προσληφθείς στην εταιρία που ονειρεύεσαι. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε και αποκλειστικές για τους αποφοίτους μας ημέρες διασύνδεσης, γνωστές και ως Networking Days. Έτσι τους δίνουμε τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μεγάλες εταιρείες του κλάδου, με τις οποίες συνεργαζόμαστε συστηματικά, για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόσληψή τους! Μέσα από συνεντεύξεις, δραστηριότητες και άλλες «δοκιμασίες» οι νέοι προγραμματιστές προσπαθούν να πείσουν τους εκπροσώπους των εταιριών ότι αποτελούν τον ιδανικό υποψήφιο.

Στο Networking Day που διοργανώθηκε πριν μερικές εβδομάδες συμμετείχαν 18 κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας και πληροφορικής – Agile ActorsAtosBenefitCandi, Boss ΠληροφορικήData CommunicationGeneration-YIKnowHowIntralotIntrasoft International Managingg.com, NeurocomPeopleCertPrintecProfile SoftwareQivos, Uni Systems και Upstream – ενώ  ήδη οι πρώτες προσλήψεις έχουν ολοκληρωθεί!

Εξάλλου, η επανειδίκευση (reskilling) και η αναβάθμιση υφιστάμενων δεξιοτήτων (upskilling) αποτελεί την πρόκληση της νέας εποχής για όλους μας. Η AFDEmp αποτελεί τον πρωτοπόρο των Coding Bootcamps στη χώρα μας, έχοντας εξασφαλίσει στο 97% των αποφοίτων εργασία στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών. Παράλληλα, έχουμε καταφέρει και μία μικρή «επανάσταση», αφού μια ιδέα που ξεκίνησε με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας έχει μεταμορφωθεί σε μια λύση-σταθμό για τους ανθρώπους που επιθυμούν να ενταχθούν άμεσα σε ένα από τα καλύτερα αμειβόμενα και με προοπτική ψηφιακά επαγγέλματα.

Tο επόμενο Coding Bootcamp ξεκινάει τον Οκτώβριο. Aκόμα το σκέφτεσαι;

Οι Αιτήσεις Ξεκίνησαν