5 Λόγοι για να μάθεις τη γλώσσα προγραμματισμού Java

H γλώσσα προγραμματισμού Java είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς γλώσσες παγκοσμίως για το 2019 και εξελίσσεται συνεχώς τα τελευταία 20 χρόνια μέσα σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. H γλώσσα Java έχει εγκαθιδρυθεί ως απαραίτητη για τη δημιουργία επιτυχημένων λογισμικών και εφαρμογών.

Εφόσον θες να μάθεις να γράφεις κώδικα, σου δίνουμε εδώ 5 λόγους για να επιλέξεις Java.

1. Η Java είναι εύκολη στην εκμάθηση

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι οι περισσότεροι αρχάριοι επιλέγουν την Java ως την πρώτη τους γλώσσα προγραμματισμού γιατί είναι εύκολη και μαθαίνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Eίναι αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού

Αυτό το στοιχείο της την κάνει εύκολη στην χρήση, η γνώση μεταφέρεται και θέτει τις καλές πρακτικές για κάθε Οbject Oriented Design και προωθεί την ορθή του χρήση.

3. Προσφέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες

Η ζήτηση για προγραμματιστές Java είναι μεγάλη, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της τεχνολογίας αλλά και στις πολύ διαδεδομένες native Android εφαρμογές.

4. Eίναι πλούσια σε API και εργαλεία

Τα εργαλεία και τα πρωτόκολλα της Java σε συνδυασμό με τα εργαλεία της που υποστηρίζονται από το open source οικοσύστημά της, είναι οι βασικοί λόγοι επιτυχίας και ζήτησης της γλώσσας.

5. Είναι παγκόσμια γλώσσα προγραμματισμού

H Java είναι πανταχού παρούσα! Λόγο της σταθερότητας και της επεκτασιμότητάς της η γλώσσα αυτή χρησιμοποιείται σε κινητά, σταθερούς υπολογιστές, μεγάλης κλίμακας εφαρμογές και αλλού. Η Java αποκτά σημασία και στο Internet of Things (IoT).

Τώρα μπορείς να μάθεις την Java και να κάνεις στροφή σε μια καριέρα επιτυχημένου προγραμματιστή!

Το Coding Bootcamp ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου και σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις Java αλλά και C#, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό, παρακολουθώντας πρωινά (09.00-17.00) ή απογευματινά (18.00-22.00) ταχύρρυθμα και εντατικά μαθήματα.

Το 97% των αποφοίτων εργάζεται ήδη!

 

Κάνε Αίτηση