Η AFDEmp στο μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας

Η τεχνολογία «κυλάει» στο αίμα μας. Στην Alliance For Digital Employability βασικό κομμάτι του έργου μας είναι η επανειδίκευση στον προγραμματισμό και τις ψηφιακές δεξιότητες με στόχο να βοηθήσουμε τους νέους να είναι στο κέντρο των τάσεων και των εξελίξεων. Τον ίδιο στόχο δηλαδή που έχει και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, η οποία γίνεται μια φορά ετησίως.

Στο περσινό Πανόραμα παρευρέθησαν 5500 σύνεδροι, ενώ εμφανίστηκαν 214 εισηγητές! Στο φετινό 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας (29-31 Μαρτίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 90 πάνελ, workshop, και παρουσιάσεις. Όλα με τη συμμετοχή περίπου 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών. Επίσης κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα «Business Days».

Ειδικά φέτος που τιμώμενος κλάδος στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας είναι η Πληροφορική και οι Νέες Τεχνολογίες, δε θα μπορούσαμε να λείπει η AFDEmp, που έχει συνδέσει τις δράσεις της με τον Προγραμματισμό και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των νέων και ανέργων. Για αυτό και θα βρίσκεται όλες τις ώρες στο event με δικό της περίπτερο. Ελάτε να μας μιλήσετε από κοντά. Μη χάσετε την ευκαιρία να μπείτε σε κλήρωση για μια υποτροφία που καλύπτει το 100% του κόστους των Coding Bootcamps! Την Παρασκευή, η διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος της AFDEmp, Ελένη Νικολαΐδου, θα μιλήσει σε Workshop (17.30-18.30) σχετικό με τον προγραμματισμό. Στο workshop θα συμμετέχουν και παλαιότεροι απόφοιτοι του Coding Bootcamp οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους. Το Σάββατο (16.45-18.15) θα συμμετάσχει σε πάνελ ομιλητών με θέμα το upskilling και το reskilling, στην αίθουσα Σκαλκώτα.

Για αυτό σημείωσέ το στο ημερολόγιό σου κι έλα να μας γνωρίσεις από κοντά. Μη διστάσεις να έρθεις με όλες σου τις απορίες για τα Coding Bootcamps και το πώς πετυχαίνουμε να έχουμε 97% ποσοστό απασχολησιμότητας στους αποφοίτους μας. Και για να ενημερωθείς για τις τάσεις και ευκαιρίες σε 21 κλάδους/τομείς (Πληροφορική, Tech, Βιομηχανία τροφίμων, Ναυτιλία, Digital Marketing κ.α.), μέσα από 80+ δράσεις. Δράσεις που αφορούν τον προγραμματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, το blockchain, τα data analytics κ.α.

Η Ελένη Νικολαΐδου θα εκπροσωπήσει την AFDEmp:

 • Την Παρασκευή, 17:30-18:30, σε workshop με θέμα: «Ό,τι και αν σπουδάζεις, ό,τι και αν κάνεις, ο προγραμματισμός σε αφορά. Αρκούν 12 εβδομάδες!»
 • Το Σάββατο, 16:45 – 18:15, σε πάνελ με θέμα: «Η πραγματική πρόκληση για την απασχόληση σήμερα: Οι δεξιότητες που ζητάει η αγορά εργασίας» και συμμετέχοντες:
  • Κωνσταντινίδης Σεραφείμ, Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, αναλυτής (Συντονιστής),
   Νικολάου Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ,
  • Παπατζήμου Βερώνη, Γενική Διευθύντρια, People Services, KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.,
  • Πιερρακάκης Κυριάκος, Διευθυντής Ερευνών, ΔιαΝΕΟσις,
  • Ρήγας Πλούταρχος, Διευθυντής Τομέα Εκπαίδευσης Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, MicrosoftHellas,
  • Σταματίου Σωτήρης, Human Resources Director, Onassis Group | President of the Board, ΣΔΑΔΕ

Τι λες; Σου ακούγεται ενδιαφέρον;

Κλείσε θέση εδώ